Meikkaus ja ehostus

Parhaimmillaan meikki tuo kasvojesi parhaat puolet esiin, jolloin koet olosi hyväksi ja itsevarmaksi. Onnistunut meikki vaatii teknisten taitojen lisäksi vahvaa visuaalista silmää värit ja muodot huomioon ottaen.

Meikkaustyyli voi olla iso osa omaa identiteettiä ja vahvuuksiani on yhdistää asiakkaan toiveet omaan osaamiseeni, luoden juuri hänen tyylilleen sopivan kokonaisuuden.
Taitava meikkaaja osaa myös tuoda asiakkaan meikkirutiineihin uusia ideoita ja näkökulmia sekä toteuttaa myös isompia muodonmuutoksia

84B0CA48-2DD9-4007-8D3A-8BF5CA4C6258

Häämeikki

Häämeikki saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja itsevarmaksi tärkeänä päivänäsi. Juuri sinun kasvoillesi sopiva meikki saa sinut hehkumaan kuvissa ja pysyy koko päivän aamusta yön pikkutunneille.

Häämeikit voidaan toteuttaa liikkeellä Lahdessa osoitteessa Vuorikatu 3, tai asiakkaan toivomassa paikassa.

Jos meikki toteutetaan muualla kuin liikkeelläni, tulee häämeikin summan lisäksi myös siirtymälisä +20€, sekä mahdolliset matkakulut. Matkakulut muodostuvat keskusta-alueen ulkopuolelle lähtiessä 0,4€/km.

Häämeikkien varaukset tulee tehdä sähköpostitse vilma.m@hotmail.fi tai puhelimitse 0440616134.

Juhlameikki / kuvausmeikki

Juhlameikki viimeistelee juhlalookkisi. Näytä upealta juhlassa kuin juhlassa. Meikki korostaa parhaita puoliasi ja pysyy kauniina pitkään! 

Sisältää mahdolliset ripsitupsut.

Vilmankaunis_Meikki
Vilmankaunis_meikki2

Pikaehostus / päivämeikki

Päivämeikin tekoon varataan vähemmän aikaa kuin juhlameikin tekoon, ja tyypillisesti päivämeikki on kevyempi kuin juhlameikki.

Päivämeikki ei sisällä irtoripsien laittoa ja käytettävät värit ovat tyypillisesti päivämeikissä vaaleampia ja luonnollisempia kuin juhlameikissä.