Kestotaivutukset

Lashlift

Lashliftillä eli ripsien kestotaivutuksella omiin ripsiin saadaan näyttävyyttä ilman erikseen liimattavia kuituja tai pidennyksiä. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin kaikista suorimpiinkin ripsiin saadaan kaarevuutta ja katse avautuu.
Taivutetut ripset eivät suoristu, vaan taivutus kasvaa ulos ripsien vaihtumisen myötä. Käsittely voidaan uusia noin 5-8 viikon välein, jolloin kaikki taivutetut ripset ovat vaihtuneet uusiin.
Ripsien kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen.

Vilmankaunis_lashlift

Browlift eli kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminoinnilla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kulmien laminoinnilla saadaan muutettua karvan tekstuuria ja rakennetta siten, että ne pysyvät kauniisti paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kuten ripsienkestotaivutuksessa, kulmien laminoinnin vaikutus kasvaa sitä mukaan pois, kun omat kulmakarvat uusiutuvat. Laminoinnin voi uusia aikaisintaan 5 viikon päästä edellisestä käsittelystä.
Kulmien laminointi sisältää kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun joko sokerilla tai pinseteillä.

Hennavärjäys

Voit halutessasi valita perinteisen kestovärjäyksen tilanne kulmien hennavärjäyksen, joka on täysin luonnollinen, kemikaaliton ja allergia ystävällinen vaihtoehto. Hennavärjäys pysyy kulmissa kauemmin kuin synteettiset värit, sekä sillä saadaan peitettyä mahdollisia aukkoja kulmakarvoissa. Henna värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa karvan kunto ja ihon öljyisyys. Värjäys kestää iholla n. kaksi viikkoa ja itse karvassa kuukauden.

Ikäraja Lash- ja browliftille on 16 vuotta.